""

Şair Semiha Arasbora Yozgat’ın gururu oldu « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 09:03

Şair Semiha Arasbora Yozgat’ın gururu oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Yazarlar Birliği’nin destekleriyle, Alzheimer Derneği Denizli Şubesi tarafından düzenlenen ‘Ne Sen Beni Unut, Ne de Ben Seni’ isimli şiir yarışmasında; Yozgat’ın yetiştirdiği önemli şairlerden olan halk şairi Semiha Arasbora, ‘Hatırla Anne’ isimli şiiri ile yüzlerce şair arasında birinci seçilerek Yozgat’ın gururu oldu.

Şair Semiha Arasbora Yozgat’ın gururu oldu
Son Güncelleme :

14 Mart 2024 - 17:27

Arasbora düzenlenen törenle ödülünü aldı. Çok mutlu olduğunu dile getiren Arasbora; “Benim de çevremde bu hastalığa yakalanmış insanlar vardı. Baba evladını tanımıyor; adeta yabanca biri oluyordu. 50 yıl aynı yastığa baş koyduğu eşini tanımıyordu. Her hastalık zordu ama Alzheimer daha zor hastalıktı. Yarışmanın konusu dikkatimi çekmişti. Kendimi Alzheimer hastalarının yerine koydum. Bir sorumluluk duygusu içinde şiirimi yazdım ve yarışmaya gönderdim. Beni düzenlenen programa davet ettiler. Programda şiirimin birinci seçildiğini öğrendim. Çok mutluyum. Kendi adıma, memleketim adına, temsil ettiğim Yozgat adına onurluyum, gururluyum. Böyle bir anlamlı konuya dikkat çekerek şiir yarışması düzenleyenlere ve emek harcayan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı./ Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.