""

Şampiyon Galatasaray için kutlamalar yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 10:15

Şampiyon Galatasaray için kutlamalar yapıldı

Spor Toto Süper Ligi’nde önceki akşam Başkent deplasmanında MKE Ankaragücü’nü 4-1 mağlup eden Galatasaray 23’üncü şampiyonluğuna ulaşırken, Yozgat’ta da taraftarlar sokağa döküldü.

Şampiyon Galatasaray  için kutlamalar yapıldı
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2023 - 17:26

Ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantileyen sarı kırmızılı ekibin Ankaragücü ile oynadığı müsabakanın tamamlanmasının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Yozgat’ta da sarı kırmızılı taraftarlar sokağa döküldü. Lise caddesinde şampiyonluk şarkıları söyleyen, tezahüratlarda bulunan Galatasaray taraftarları, Cumhuriyet alanında toplanarak meşaleler yakarak şampiyonluklarını kutladılar. Araçları ile sokaklara çıkan taraftarlar ise Lise Caddesinde konvoy oluşturarak korna sesleri ve Galatasaray marşları ile şampiyonluk sevinci yaşadılar. Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun güvenlik önemleri aldığı kutlamalar gecenin geç saatlerine kadar devam ederken, herhangi bir taşkınlık ve olay çıkmadı.


BİTİME BİR HAFTA KALAN ŞAMPİYOR
Ankara Eryaman Stadı’nda oynanan karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın Mauro Icardi 2, Barış Alper Yılmaz ve Sergio Oliveira kaydettiği goller ile MKE Ankaragücü’nü 4-1 mağlup ederken bu sonuçla puanını 82’ye çıkardı ve ligin bitimine bir hafta kalan Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Hafta sonu ezeli rakibi Fenerbahçe ile Nef Stadında karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılı ekip Fenerbahçe müsabakası sonrasında şampiyonluk kupasını kaldıracak. Şampiyonluk kutlamalarını Fenerbahçe ile oynanacak olan ligin son hafta müsabakasının ardından yapması beklenen Galatasaray ligde 23’üncü şampiyonluğuna ulaşırken, 5’inci yıldıza da bir adım daha yaklaştı. İhsan ÇELİKKAYA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19