""

Saraykent’te dahiliye yataklı servisi hizmete açıldı « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 17:56

Saraykent’te dahiliye yataklı servisi hizmete açıldı

Saraykent Şehit Beytullah Yeşilay Devlet Hastanesinde; Çocuk Yataklı Servisi açılmasının ardından, dâhiliye servisi de hizmete açıldı.

Saraykent’te dahiliye  yataklı servisi hizmete açıldı
Son Güncelleme :

06 Haziran 2018 - 7:00

Dâhiliye Uzmanı Dr. Fatih Çelebi’nin atanmasından sonra çalışmalar tamamlanarak, dâhiliye yataklı servis de ilçeye hizmet vermeye başladı.
Dr. Çelebi yaptığı açıklamada; dâhili servisinin açılmasıyla ilçede diyabet, hipertansiyon gibi kronik hastalıkları olan hastaların yatışıyla izlemlerinin yapılacağını, dâhili hastalıklarının yanı sıra aile hekimliği ve evde sağlık hizmetleri içinde bakım verileceğini belirtti.
Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin ise ilçe devlet hastanelerinin de fiziki ve genel durumu bakımından gelişimlerini sürdürdüğünü belirterek, şunları söyledi; “ Saraykent Devlet Hastanemizde çocuk yataklı servisinden sonra, dâhiliye servisinin açılması, hasta sevklerini azaltacaktır. Saraykent ilçemizde sağlık hizmet kalitesini bir adım daha ileriye taşımaktan mutluluk duyuyoruz.
Tüm çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.