""

“Sarıkaya Yaz Konserleri”ne büyük ilgi « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 18:45

“Sarıkaya Yaz Konserleri”ne büyük ilgi

Sarıkaya Belediyesi, Hasan Bor Parkı’nda düzenlenen “Sarıkaya Yaz Konserleri” etkinliği, vatandaşlar arasında büyük bir coşkuyla kutlandı. Oldukça yoğun iİlgi gören etkinlikte birbirinden ünlü sanatçılar sahne aldı ve parkı dolduran kalabalık, keyifli bir gece yaşadı.

“Sarıkaya Yaz Konserleri”ne büyük ilgi
Son Güncelleme :

07 Ağustos 2023 - 16:59

Etkinliğe; İlçe Kaymakamı Samet Serin, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İl Başkanı Tekin Iragatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, davetliler ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.
Etkinliklerin ilk gününde DJ performansının ardından, “Garip Bülbül Neşet Ertaş” filminin yıldızı, ilçenin güçlü sesi Ramazan Bağgül sahne aldı. Bağgül’ün duygusal anlar yaşatan ve coşturan performansı, izleyicilerden tam not aldı. Ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir de sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi ve sahne performansıyla büyük beğeni topladı.
Etkinliğin ikinci gününde sahne alan Ahmet Şafak ise alanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu. İki saat süren performansı boyunca Ahmet Şafak, en güzel şarkılarını Sarıkayalılara seslendirdi ve katılımcılardan büyük alkış aldı.
Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, etkinlik boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenerek katılımları dolayısıyla ilçe halkına ve davetlilere teşekkür etti. Başkan Açıkel, Sarıkaya Belediyesi olarak düzenledikleri etkinliklerde halkın yanlarında olduğunu ve desteklerinin kendilerini motive ettiğini ifade etti. Ayrıca, SMA hastası çocukların yardım kampanyalarına ve ülke genelinde hissedilen deprem gibi felaketlerde Sarıkaya halkının yanlarında olduğunu vurguladı.
Ömer Açıkel, ‘’ Ülkemizin 11 ilinde hissedilen asrın felaketi büyük depremde Sarıkaya Belediyesi ve Başkanı Ömer Açıkel’i yalnız bırakmadığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Sarıkayalı her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Bu düstur ile halka hizmet Hak’ka hizmettir düsturu ile yola çıktığımız bu kutlu yolda, bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz projelere bir yenisi daha ekledik. Bu gün üzerinde bulunduğumuz meydan daha düne kadar üstünde fakir fukaraya kömür dağıtılan toz dan topraktan geçilmeyen hurdalık bir yerdi. Bugün burası Cumhuriyet’in 100’üncü yılına hitaben, başbuğ Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarına hitaben adı 100’üncü yıl meydanı olarak belirlendi Cumhuriyetimizin nice 100’üncü yıllara ulaşması dileğiyle hepinize hayırlı uğurlu olsun. Belki bir daha bu meydanlardan sizlere seslenme fırsatı bulamayacağız, belki bu son buluşmamız, son görüşmemiz hepinizden haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Sarıkaya bizim kalbimizde, Sarıkaya bizim gönlümüzde ona hizmet edebilme şerefi 10 yıldır bana büyük bir destek ile bahşeden aziz hemşehrilerim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, iyi varsınız.’’diye konuştu.


MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında, Sarıkaya’nın gelişimini ve hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirterek, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel ve ekibini tebrik etti. Sedef, gelecekte de hizmetlerin devam edeceğini vurgulayarak, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Yozgat’a ve Sarıkaya’ya hizmet etmeye devam edeceklerini n altını çizdi.
Sedef, ‘’Şimdi Sarıkaya’ya gelirken yeni yapılan belediye binasını ve oradaki iş merkezini gördük şimdi bu meydana gelip oturduğumuzda arkamızda bulunan gençlik merkezini gördük ve şimdi bu güzel meydanda adını da 100’üncü yıl meydanı koymuş belki de bu güzel meydanda güzel sanatçılarımızla siz değerli gençlerimize Sarıkayalılara en güzel yaz akşamını yaşatan bir belediye başkanımız var, onunla hep birlikte gurur duyuyoruz. Seçim döneminde geldiğimizde meydanda konuşma yapıyordu o konuşmada bir baktım elinde bir liste şu mahalleye şu parkı yaptık, şurada doğalgaz getirdik, şuraya taş döşedik, şuraya asfalt döktük, şuraya şu hizmeti yaptık hepsini anlatıyor ben son konuşmacı olduğum için listeye bir baktım liste o kadar çok kabarık ve o kadar çok hizmet etmiş ki eyvah dedim. Başkanın konuşması en az 1 saat sürecek. Biz de burada 1 saat ayakta başkanı bekleyeceğiz dedim. Ama hakikaten o listeyi okuduğunda yine gurur duymuştuk. Diyorum ki adam çalışıyor, adam çalıştıkça Sarıkayalı da onu seçiyor. Adam yapıyor, adam yaptıkça Sarıkayalı da yeniden seçiyor. İnşallah 2024’te de siz değerli hemşehrilerimiz bu şanlı üç hilale ve bozkurta güvendikçe bizler de Yozgat Milletvekili olarak, Milliyetçi Haraket Partisi olarak Sarıkaya’mızı ve Yozgat’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz’’şeklinde konuştu
Sarıkaya Yaz Konserleri, unutulmaz anılara sahne olurken, vatandaşların bir araya gelip keyifli vakit geçirmelerine büyük katkı sağladı.. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.