""

Sarıkaya’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlandı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 22:33

Sarıkaya’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlandı

Sarıkaya’da “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ anma etkinlikleri kapsamında yüzlerce vatandaş bir araya geldi.

Sarıkaya’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlandı
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2018 - 7:00

Sarıkaya’da “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ anma etkinlikleri kapsamında yüzlerce vatandaş bir araya geldi.
Sarıkaya Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen anma etkinliği Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Program boyunca şiirler okundu, halk müziği ve ilahi dinletilerinin yanı sıra semazen gösterisi gerçekleştirildi. Ayrıca “Ölümsüzler Platosu” adıyla düzenlenen Şehitler Köşesine vatandaşlar yoğun ilgi göstererek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Gecede Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel yaptığı açıklamada” 2 yıl önce hain darbe girişiminden sonra bu kürsüde sizlere hitap ederken, gün birlik ve beraberlik günü, gün dayanışma günü, gün büyük düşünme günü demiştim. Küçük hesaplar, makamları mevkileri bir tarafa bırakıp birlik olma büyük düşünme günü demiştim. Ne mutlu ki, kardeşliğimiz tescil edildi. Bütün dünya Türk’ün birlik olunca önünde durulmaz bir fırtına olduğunu bir kez daha anladı. Bugün birlik ve beraberlik içinde hem içeride hem dışarıdaki hain şer ve terör odaklarının üzerine, Hedef Kızıl Elma diyerek kopan Türk Ordusu, Türk’e kefen biçenin toprak üstünde kalamayacağını dosta ve düşmana göstermektedir” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.