""

Sarıkaya’nın Tanıtımı İçin Posta Pulu « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 17:23

Sarıkaya’nın Tanıtımı İçin Posta Pulu

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Sarıkaya’nın tanıtımına katkı sağlamak için kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırdıklarını söyledi.

Sarıkaya’nın Tanıtımı İçin Posta Pulu
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2018 - 7:00

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Sarıkaya’nın tanıtımına katkı sağlamak için kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırdıklarını söyledi. Sarıkaya Belediyesi tarafından başta mükellefler olmak üzere vatandaşlara posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapıştırılmak üzere özel posta pulu bastırıldı. Üzerinde Sarıkaya Belediyesi logosu ve Halk arasında Kral Kızı hamamı olarak bilinen Roma hamamının resmi bulunan posta pulu sayesinde Sarıkaya’nın tanıtımı sağlanıyor. Sarıkaya’nın daha çok tanıtılması amacıyla Sarıkaya Belediyesi’ne ait pul yaptırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Ömer Açıkel; “81 vilayete ve yurtdışına bütün posta gönderilerine yaklaşık 2 bin yıllık tarihe sahip, içinde yapıldığı yıldan itibaren sıcak suyu bulunan dünyadaki 2 roma hamamından birisi olan Sarıkaya Roma Hamamı ile Sarıkaya Belediyesinin logosu var onu pul olarak her yere gönderelim dedik.
Sağ olsunlar pul üzerinde çalışan PTT’miz de bize yardımcı oldu. Gayet profesyonel bir şekilde hazırlandı, ben kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm posta gönderilerimizde Sarıkaya’mızı tanıtıcı tarihi 2 bin yıla dayanan Roma Hamamının fotoğraflarından oluşan pullarımızı kullanacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.