""

Seçmen listeleri askıya çıktı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:39

Seçmen listeleri askıya çıktı

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için seçmen listeleri muhtarlara teslim edildi.

Seçmen listeleri  askıya çıktı
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2018 - 7:00

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Yüksek Seçim Kurulunca hazırlanan takvim kapsamında askıya çıkan seçmen listeleri muhtarlara verildi.
Seçmen listelerini teslim alan Yozgat muhtarlar derneği başkanı Abbas Güçlü, seçmen kütüklerini Yüksek Seçim Kurulundan aldıklarını belirtti. Seçmen kütüklerini 2 Mayıs itibariyle askıya astıklarını kaydeden Güçlü, “Mahalle sakinlerimizin isim listelerini kontrol etmelerine sunuyoruz. İsmini yazdırmamış olan kişiler, ayın 12’inden sonra tekrar kaydını yaptırabilir. Bugün birkaç kişi geldi ve isimlerine baktı” dedi.
Erdoğan Akdağ Mahallesi muhtarı Mustafa Gümüş ise, “Seçmen kayıtlarımızı ay başında Yüksek Seçim Kurulu’ndan aldım. Herkes buraya gelip isimlerini rahatlıkla bulabiliyor. Sabahtan beri gelen çok vatandaşımız oldu. Bunlar ayın 12’sine kadar askıda kalacak. Herkes gelip ismine bakabilir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.