""

Sedef: Biz MHP’ye gönül verdik, hesap yapmayız « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:26

Sedef: Biz MHP’ye gönül verdik, hesap yapmayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili aday adayı Ethem Sedef, çocuk yaştan itibaren MHP’nin her kademesinde görev aldığını ve hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadığını belirterek, “Biz MHP’ye gönül verdik, hiçbir zaman hesap yapmayız.”dedi.

Sedef: Biz MHP’ye gönül verdik, hesap yapmayız
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2018 - 12:51

Küçük yaştan itibaren ülkücü hareket içerisinde görev alan Ethem Sedef, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, MHP Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevlerinde bulundu. Erken seçim kararının alınmasının ardından Yozgat kamuoyu ve partisinin Sedef’i milletvekili olarak görmek istemesiyle Yozgat’ta ayrı bir hava oluştu. Bu istek ve taleplere duyarsız kalmayan Sedef, geçtiğimiz günlerde partili ve sevenlerinin yoğun katılım gösterdiği toplantı ile milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.
SIRALAMANIN
ÖNEMİ YOK,
YOZGATIMIZ VE
PARTİMİZ İÇİN EN FAZLA ÇALIŞAN ADAY ADAYI BEN OLACAĞIM
Sıralamanın önemli olmadığını vurgulayan Sedef, Yozgat ve MHP için en fazla çalışan aday adayının kendisi olacağını vurguladı. Sedef, “Nerede olursam olayım Yozgat’ta en fazla çalışan aday adayı, adayı ismi Ethem Sedef olacak. Bunu da burada net şekilde şeref ve namus sözü olarak veriyorum. Biz MHP’nin Türkiye’de bütün hainliklerin 49 yıl boyunca ülke üzerinde oynanan bütün planların, Türk düşmanlarının her zaman karşısında onurlu ve dik duruşu ile MHP’yi temsil eden ve içerisinde olan ülkücü bir kardeşinizim. Bugüne kadar ülkü ocaklarında, merkez ilçe başkanı ve 2 dönem il başkanı olarak sizlerle birlikte görev yaptık. Hiçbir dönem ne partimiz ne bizler şahsımız adına MHP ve bu davanın alnını yere eğdirecek hiçbir hareket ve tutumda bulunmadı. Rahmetli Türkeş bütün politikalarında Türk Milletine ve Türk milliyetçilerine hizmet etmeyi, refah içerisinde yaşamayı, ülkeler arasında Türk milletinin birinci sırada olmasını, politikasını her zaman vurgulamışlardır. Bizlerde çocuk yaşlarda gönül verdiğimiz bu davada Yozgat il teşkilatı genel kapsamı ile yapabileceğimiz ülkü ocağı çaycılığından, teşkilattan, başkanlığımızdan yapabileceğimiz birçok görevi kimseyi kırmadan dökmeden, hiçbir yanlış işin içine girmemeye özen göstererek çalıştım.”dedi.
PARTİLİ PARTİSİZ
HERKESİN
TALEPLERİNİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞTIK
Yozgat sevgisini hiçbir zaman yüreğinden eksiltmeden partili partisiz herkesin istek ve taleplerini yerine getirmeye çalıştıklarını vurgulayan Sedef, “Yozgat sevgisini hiçbir zaman yüreğimizden eksiltmeden partili partisiz bugüne kadar gelip ihtiyacını anlatan, selam veren herkese alnımızı kırıştırmadık. Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık. Bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetin, duruşun, samimiyetin güler yüzün karşılığını görüyoruz. Bunun içinde Allah’a şükür alnımızı yere indirecek hiçbir şeyin içerisinde olmadık. Listenin birinde de olsak dördünde de hiç yazılmasa dahi listede olmasam dahi boynumuz kıldan incedir. Biz hesap yapmadık. Biz MHP’ye gönül verirken hiç buraları düşünmedik. Nerede olursam olayım Yozgat’ta en fazla çalışan aday adayı, adayı ismi Ethem Sedef olacak. Bunu da burada net şekilde şeref ve namus sözü olarak veriyorum. “diye konuştu.
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TÜRKLÜĞÜN SON KALESİDİR
Milliyetçi Hareket Partisinin Türklüğün son kalesi olduğunu vurgulayan Sedef, “Türk milliyetçileri bu ülkenin teminatıdır. Türk milliyetçileri bu ülkenin sahibidir. Milliyetçi Hareket Partisi Türklüğün son kalesidir. Milliyetçi Hareket Partisini ve ülkücü hareketi anlamak ve anlatmak gerekiyor. Yeri geldi işimizi, yeri geldi ailemizi, yeri geldi kendimizi unuttuk. Her türlü fedakarlığı gönülden yürekten kalpten yaptık. Çünkü bizler bu büyük davanın neferiyiz. Çünkü partimizi gerekirse canımızı verecek kadar çok seviyoruz. MHP ve ülkücüler tarihi boyunca Türk milletine hizmetten başka bir şey düşünmemiş. Ezan için, bayrak için vatan, için canlarını ortaya koymuşlardır. Her türlü zorluğa rağmen ülkücüler ideallerinden vazgeçmemiştir. Bir asrı aşan Türk milliyetçiliği fikriyatının temsilcisi olan partimiz elbette Türk milletinin ve Yozgat halkının desteği ile, ilgisiyle ve yardımı ile bu zamana kadar güçlenerek gelmiştir. MHP’yi Yozgat’ta en üst düzeyde temsil ettik etmeye de devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.