""

Sedef: Takdir Yozgat halkımızındır « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:19

Sedef: Takdir Yozgat halkımızındır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili 1. Sıra Adayı İ. Ethem Sedef, MHP teşkilatları olarak 24 Haziran seçimlerine kadar yoğun bir şekilde çalışacaklarını belirterek, 24 Haziran’da takdiri Yozgat halkının vereceğini söyledi.

Sedef: Takdir Yozgat halkımızındır
Son Güncelleme :

25 Mayıs 2018 - 7:00

MHP Milletvekili Adayı Ethem Sedef, beraberinde MHP İl Başkanı Ferhat Altan, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu ve partililer ile birlikte gazetemiz Yeniufuk’a ziyarette bulundu.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’la bir süre seçim süreci ile ilgili sohbet eden Sedef, saha çalışmalarına başladıklarını ve kendilerine gösterilen ilgiden son derece mutlu olduklarını ifade etti.
Bu seçimin Yozgat ve ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Sedef, “Ülkemiz zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bu zor ve sıkıntılı dönemin farkına vararak, “önce vatan”, diyerek ülkemiz menfaatini partimiz menfaatinden önde tutmuş ve buna göre tavrını açık ve net bir şekilde ortaya koymuştur. Bizlerde bu bilinçle İl, İlçe, kadın ve gençlik kollarımızla tüm parti teşkilatlarımızla birlikte seçim çalışmalarına başladık. Yozgat’ta esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Esnaflarımız, vatandaşlarımız bizleri bağırlarına bastılar. Samimi bir şekilde yanımızda olduklarını ve 24 haziran seçimlerinde de olacaklarını ifade ettiler. Bazı esnaflarımız bize karşı olan düşüncelerini ifade ettiler ki. Bu düşünceler bizleri çok mutlu etti. İnsanın parası, kariyeri her şeyi olabilir. Ama itibar parayla pulla alınamaz. Ne mutlu bizlere ki vatandaşlarımızın gözünde ve gönlündeki yerimizi bu ziyaretlerimiz de bir kez daha görmüş olduk. İnşallah 24 Haziran’da MHP’li adaylarımızla birlikte Yozgat’ımızı biz temsil ederiz.”diye konuştu. Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı MHP Milletvekili Adayı Ethem Sedef’e ve beraberindeki partililere teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.