""

Şehit Peker İçin İftar Yemeği Verildi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:45

Şehit Peker İçin İftar Yemeği Verildi

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Ormanlı bölgesinde yürütülen operasyon sırasında PKK’lı teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu geçen yıl 26 Mayıs 2017 tarihinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Gökhan Peker şehadetinin 1. yıldönümünde verilen iftar yemeği ile yad edildi.

Şehit Peker İçin İftar Yemeği Verildi
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2018 - 7:00

İl Özel İdaresi misafirhanesinde verilen iftara şehidin ailesi ve yakınları, Vali Kemal Yurtnaç, Hanımefendi, Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık ve davetliler katıldı. Her türlü ihtiyaçlarında kapılarının şehit ailelerine açık olduğunu belirten Vali Yurtnaç, “Evlatlarınız vatanımızın bölünmez bütünlüğünü müdafaa etmek için gözlerini kırpmadan şehadet şerbeti içti. Şehit olurken de bizlere emanet olarak ailelerini bıraktı. Bizde bu emanete her zaman sonuna kadar sahip çıkacağız. Kapımız onlara sonuna kadar açık. Onların ne derdi varsa tüm görevlilerimizle birlikte onların hizmetinde olacağız. Bu bize düşen en önemli görevlerden bir tanesi. Şehidimiz Gökhan Peker’in şehadete yürüyüşünün bugün 1. yılı. Bu vesile ile ailesi ile birlikte iftarda buluştuk. Gökhan Peker başta olmak üzere vatanımızın bölünmez bütünlüğünü müdafa etmek için gözünü kırpmadan şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah ailelerine sabır versin.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.