""

Şiiri sevdiren şair « Yeniufuk Gazetesi

1 Mayıs 2024 - 23:02

Şiiri sevdiren şair

Yozgatlı şair ve yazar Hakkı Yurtlu, şehitler haftası nedeniyle Yozgat Şehitler Fen Lisesi’nde öğrencilere şiiri anlatıp, yeni yayınlanan şiir kitabını imzalayarak hediye etti.

Şiiri sevdiren şair
Son Güncelleme :

18 Nisan 2024 - 18:42

Eğitim müfredatına bağlı olarak “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında Şehitler Fen Lisesi öğrencilerine şiir hakkında bilgilerini aktaran araştırmacı yazar ve şair Hakkı Yurtlu “Şiiri sevmek lazım, sevdirmek lazım nihai olarak da yazıp kitaba dönüştürmek lazım” diyerek, öğrencilere şiir yazıp okumalarını ve şiir okuyup yazmaktan da keyif almalarını yönünde tavsiyesinde bulundu. İçerisinde bulunduğumuz şehitler haftası nedeniyle Mehmetçiğe yazılan kahramanlık şiirlerinden okuyup şehitlere fatiha okumalarını istedi.
Okul Müdürü M.Fatih Başkal, edebiyat öğretmeni Gonca Ceylan ile Burcu Bozkır’ın da katıldığı şiir proğramında öğrencilere şiir yazma teknikleri ve şiir hakkında bilinmesi gereken ve merak edilen soruları cevaplayan şair Yurtlu, öğrencilere yeni yayınlanan “Keyf-i Kalem” adlı şiir kitabını imzaladı.
Şehitler Fen Lisesi Müdürü M.Fatih Başkal, şehitler haftasında okulumuza şiir ziyafeti sunan şair Yurtlu’ya bu nezaket ve mütevazılığından dolayı teşekkür etti. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.