""

Şimşek, aday adaylığı başvurusunda bulundu « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 02:29

Şimşek, aday adaylığı başvurusunda bulundu

3 dönemdir Sorgun Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve önceki gün düzenlediği basın toplantısı ile istifa ettiğini duyuran Ahmet Şimşek, bugün AK Parti Yozgat İl Başkanlığına gelerek, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi’nde AK Parti’den milletvekili aday adayı başvurusunda bulundu.

Şimşek, aday adaylığı  başvurusunda bulundu
Son Güncelleme :

30 Nisan 2018 - 7:00

Sorgun’dan kalabalık bir grupla partisinin İl Başkanlığına gelen Ahmet Şimşek, milletvekili aday adaylığı evraklarını İl Başkanı Celal Köse’ye teslim etti.
Şimşek, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin kurucu ilçe başaklığı ve 3 dönem Sorgun Belediye Bakanlığını yaptığını hatırlatarak, Sayın Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle aşılmazların aşıldığını, düğümlerin çözüldüğünü söyledi.
Şimşek, “Dünyanın bütün şer güçleri ülkemize istikrarsızlık sokmak, Tayyip Erdoğan’ı alaşağı etmek için çaba içerisindeler. Liderimizle birlikte, ona daha yakın olmak için bir yola çıktık. Ben bu davanın eri de olsam, komutanı da olsam Allah ömür verdikçe burada olacağız. Sorgun halkımız bana 3 dönem belediye başkanlığı tevdi etti. Ben de halkımızı mahcup etmeden görevimi yapmaya çalıştım. Halkımıza teşekkür ediyorum. Aday adaylığımız ilimize, ülkemize hayırlı olsun.” diye konuştu.
Aday adaylığı başvurusunu teslim alan İl Başkanı Celal Köse de, Ahmet Şimşek ile AK Parti’nin kuruluşunda görev yaptığını hatırlatarak, “Bu bir hizmet yarışıdır. Bu seçimler adeta ülkemizin geleceği ve kaderini de belirleyecek derecede önemlidir. Bizler bütün teşkilatlarımız bu kutlu yolda üzerimize düşünenin fazlasını da yaparak, Yozgat’ımızı ülkemiz genelinde en fazla oy alan iller sıralamasında ilk 3’ün içerisinde seçimi tamamlamalıyız. Bu vesile ile Ahmet Bey’e de adaylığının hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.