""

Şimşek: Annelerimizin tek beklentisi sevgidir « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 22:05

Şimşek: Annelerimizin tek beklentisi sevgidir

Yozgat Barosu Başkanı Mehmet Şimşek, anne sevgisinin sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisi olduğunu belirterek, annelerin tek beklentisinin sevgi olduğunu söyledi.

Şimşek: Annelerimizin  tek beklentisi sevgidir
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2018 - 7:00

Baro Başkanı Mehmet Şimşek, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, aziz milletimize yararlı hizmetlerinden dolayı gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimize en büyük armağandır. Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Bu duygu ve düşüncelerle üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiç bir maddi değerle mukayese edemeyeceğimiz bütün annelerin ‘Anneler Günü’nü’ kutluyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.