""

Şimşek ilçe ziyaretlerini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 08:51

Şimşek ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

24 Haziran’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesinde Sorgun Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olan Ahmet Şimşek, ilçeler nezdinde yürüttüğü çalışmalara Yenifakılı’da devam etti.

Şimşek ilçe ziyaretlerini sürdürüyor
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2018 - 7:00

AK Parti İlçe Başkanı Bilal Sarıaslan, Belediye Başkanı Yalçın Karadavut ve İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan başta olmak üzere çok sayıda partililer tarafından karşılanan Şimşek, Yenifakılı ilçesinden büyük bir memnuniyetle ayrıldı.
3 dönem Sorgun Belediye Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren ve 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler öncesinde istifa ederek AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı olan Ahmet Şimşek, temayül öncesinde ilçe ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.
Gittiği her ilçede büyük bir kalabalık coşkusuyla karşılanan ve büyük destek gören Şimşek, dün de ziyaret amaçlı geldiği Yenifakılı ilçesinden son derece mutlu ayrıldı.
Yenifakılı ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Bilal Sarıaslan, Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan başta olmak üzere çok sayıda partililer ve ilçe halkı tarafından karşılanan Şimşek, Pazar Yeri’nde hazırlanan Kermes açılışını gerçekleştirdi.
Kermes alanında da sevgi seliyle karşılaşan Milletvekili Aday Adayı Ahmet Şimşek, daha sonra İlçe Teşkilat binasına geçerek partililerle buluştu.
Burada bir konuşma yapan Şimşek, AK Parti’nin kurucu ilçe başaklığı ve 3 dönem Sorgun Belediye Bakanlığını yaptığını söyledi.
Şimşek, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderle aşılmazların aşıldığını, düğümler çözüldüğünü belirterek, “Liderimizle birlikte, ona daha yakın olmak için bir yola çıktık. Ben bu davanın eri de olsam, komutanı da olsam Allah ömür verdikçe burada olacağız” dedi.
Milletvekili Aday Adayı Ahmet Şimşek konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“2001 yılında AK Parti kurulduğunda ben kurucu başkan oldum. Partimden, milletimden Allah razı olsun. 3 dönem üst üste Sorgun’da Belediye Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu büyük şerefi inşallah ömrümün sonuna kadar taşıyacağım.
3 dönem partimizde bir kural. Dünyada ve ülkemizdeki şer güçlerin hem ülkemize, hem liderimize yapmış oldukları saldırılarda da kayıtsız kalmak mümkün değil. Bu işlerin dışında olmak istemedim. Eğer görev verirlerse memleketimin sesini Ankara’da en iyi şekilde duyurmak istiyorum.
Belediye başkanlığında ciddi tecrübelerimiz oluştu. Gayemiz etiket değil. İnşallah ilimize, ilçelerimize güzel hizmetler kazandırırız, amacımız bu. Aday adaylık sürecimiz var. Aday olursak eğer mücadelelerin en güzelini vereceğiz, göstermezlerse de ömrümün sonunu kadar partim için, liderim için sonuna kadar çalışacağım, mücadele edeceğim.”
YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR
Daha sonra söz alan Yenifakılı Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, Şimşek’in yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Belediye Başkanlığı süresince Yenifakılı ilçesine irili ufaklı bir çok yardımları bulunan Şimşek’in, milletvekili olması durumunda katkılarının artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu söyledi.
Karadavut, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Öncelikle sayın Belediye Başkanımız ve Milletvekili Aday Adayımız sayın Ahmet Şimşek Bey’e ilçemize teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ahmet Şimşek işin mutfağından gelen bir isim. Tozunu yutan, çamurunu çiğneyen, küçükle küçük, büyükle büyük olan birisi. Yozgat’ı ve problemlerimizi yakinen bilen birisi.
Dolayısıyla 24 saat beraber olduğumuz, telefon açtığımız zaman ulaştığımız, bizim gibi küçük ilçeleri koruyan, kollayan, desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen, bilgisiyle, maddi ve manevi tecrübesiyle bizlere katkı sağlayan bir ağabeyimiz, Başkanımız. İnşallah milletvekili olarak da görmek istiyoruz.
Esnaflıktan gelen birikimi var, partimizin kuruluşundan bugüne kadar her türlü kademede görev almış ve bugün inşallah kendisini daha yukarılarda görmeyi arzu ettiğimiz bir ağabeyimiz. Bizim ilçemize çok büyük katkıları olacağını biliyoruz. Bugüne kadar olmuştur, bundan sonra da olacağını biliyoruz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum.”
ARSLAN: ŞİMŞEK’E
TAM DESTEK
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Arslan, Milletvekili Aday Adayı Ahmet Şimşek’i Belediye Başkanlığı süresince tanıdığını belirterek, “Kendisine olan güvenim ve desteğim tamdır” dedi.
Arslan, “Ahmet Ağabeyi, Belediye Başkanlığı sürecinden itibaren tanıyoruz. Gerek ilçemize, gerekse kendi ilçesine ve iline faydası olduğu kadar bizlere de çok yardımlarda bulundu. Teşkilatçı bir anlayışı, teşkilatçı bir ruhu var. Milletvekilliği aday adaylığı kendisine hayırlı uğurlu olsun diyor, AK Parti Yenifakılı İl Genel Meclis Üyesi olarak kendisini desteklediğimi bir kez daha beyan ediyorum” şeklinde konuştu.
AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Ahmet Şimşek, partililerle bir süre konuştuktan sonra Yenifakılı ilçesinden mutlu bir şekilde ayrıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.