""

Sinanoğlu:Gençlerimiz daha güzel yarınlarımızın teminatı oluyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:47

Sinanoğlu:Gençlerimiz daha güzel yarınlarımızın teminatı oluyor

Boğazlıyan İlçe Müftülüğü’nce milli birlik, beraberlik ve manevi duyguların canlı tutulması amacıyla düzenlenen “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliği kapsamında cuma sabahı gençler bir araya geldi. Etkinliğe katılan gençlere teşekkür belgesi verildi.

Sinanoğlu:Gençlerimiz daha güzel  yarınlarımızın teminatı oluyor
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2018 - 7:00

“Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliği kapsamında Boğazlıyanlı gençler, Merkez Çarşı Camiinde cuma sabahı sabah namazı kıldı.
Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Boğazlıyanlı gençler, cami cemaati ile saf tutarak namaz kıldı, dua etti.
Etkinliğe Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, İlçe Müftüsü Mehmet Güler, gençler ve cami cemaati katıldı.
Kaymakam Davut Sinanoğlu, “Birlik ve huzur mekanı olan camilerimizle gençlerimizi buluşturmak, milli ve manevi değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak ve gençlerin bir araya gelmelerine vesile olmak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılan gençlerimizi gördükçe mutlu oluyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerin sabah namazlarında buluşmalarını çok önemsiyoruz. Bizimle birlikte namazda buluşan tüm gençlerimize teşekkür ederim” dedi.
Sorumluluk bilinciyle hareket eden bu gençlerin ülkemize de milletimize de umut saçtığını vurgulayan Kaymakam Sinanoğlu, “Gençlerimiz daha güzel yarınlarımızın teminatı oluyor. Bugün burada hep birlikte dualar ettik. Gelecek nesillerin dinini, devletini, ailesini, büyüklerini ve tarihini bilerek yetişmesi için çaba sarf eden herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Cami cemaatine gençlerin de katılımını sağlamak amacıyla bu tür etkinlikleri önemsediklerini ifade eden Müftü Mehmet Güler ise, “Amacımız gençlerin camiye gelerek toplu halde cemaatle namaz kılmalarını ve bu alışkanlığı kazanmalarını sağlamak. Milli manevi değerlere sahip gençlerin ülkesine ve bayrağına daha faydalı olacağı kanaatindeyiz” dedi.
Müftü Güler, “Gençlerimizle camilerde buluşmayı ve onlarla aynı secdede Rabbimize ulaşmayı istiyoruz. Çünkü gençliğin aidiyet duygusunu en iyi tanıdığı yer ailedir ama ondan sonra camilerimizdir. Bu sebeple geleceğin mimarları olacak olan gençlerimizi camilerimizin huzur veren iklimiyle mamur kılmak din gönüllüleri olarak önceliğimizdir. Bu vesile ile camilerimizi gençlerle ihya etmek ve onları camilere bağlı kılmak Müftülüğümüzün hedefleri arasındadır” ifadelerinde bulundu.
Müftü Güler, ayrıca Zeynel Deniz Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Karaçalı, Cemil Çiçek Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Serdar Keskin ve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali İhsan Zinkal ile sabah kahvaltılarının verilmesine katkıda bulunan hayırseverlere katkılarından dolayı teşekkür etti.
Cami çıkışında gençler ve cami cemaatiyle kahvaltı eşliğinde sohbet edilirken, Kaymakam Davut Sinanoğlu ve İlçe Müftüsü Mehmet Güler, gençlere sabah namazına katılımlarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.