""

Sırçalı’da sel felaketi yaşandı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:12

Sırçalı’da sel felaketi yaşandı

Boğazlıyan İlçesine bağlı Sırçalı Beldesinde aşırı yağışlar nedeniyle sel felaketi yaşandı.

Sırçalı’da sel felaketi yaşandı
Son Güncelleme :

23 Haziran 2018 - 7:00

Yaşanan felakette bir çok ev ve işyeri sular altında kalırken, her hangi bir can kaybı yaşanmadı.
Sırçalı Belediye Başkanı Tamer Gümüş, yaşanan sel felaketi sonrasında gerekli hassasiyetin gösterildiğini söyledi.
Gümüş, “Sel felaketi sonrasında ilgili kurum ve kişileri bilgilendirerek anında müdahale edildi. Beldemizde yaşayan vatandaşlarımızın evlerinde hasar tespitleri yapılmaya başlandı.
Belediyemizin cadde ve sokaklarında kanalizasyon da sıkıntılar olup kısa zamanda giderilmeye başlandı. Sel felaketi sonrasında yanımızda olan Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ’a Yozgat Milletvekillerimiz Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal’a Valimiz Kemal Yurtnaç’a Boğazlıyan Kaymakamımız Davut Sinanoğlu’na, Ak parti İl başkanımız ve yönetimine İlçe Başkanımız ve yönetimine Yozgat Valiliği kriz masasına Afet Müdürlüğüne İl sağlık müdürlüğüne Boğazlıyan başhekimliğine ÇEDAŞ’a, karayollarına çevre belediye başkanlarına arama kurtarmaya destek olan birimlere telefonla arayıp iyi dileklerini ileten eşe, dosta Belediyemiz personeline Destek olan vatandaşımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ederiz. Kısa zamanda her şey yoluna girecektir” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.