""

Sorgun Belediyesi’nden 2 bin aileye gıda yardımı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:04

Sorgun Belediyesi’nden 2 bin aileye gıda yardımı

Sorgun Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle fakir, muhtaç ve dar gelirli olduğu belirlenen yaklaşık 2 bin aileye gıda yardımı paketi dağıtımı yapıldı.

Sorgun Belediyesi’nden  2 bin aileye gıda yardımı
Son Güncelleme :

12 Haziran 2018 - 7:00

Sorgun Belediyesi ramazan ayı nedeniyle, Sorgun’da yardıma muhtaç, dar gelirli aileler tespit edilerek, gıda yardımında bulundu. Yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi aileye, temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketleri, Zabıta Amirliğince ailelerin adreslerine teslim edildi.
Ramazan paketlerinin 4 kişilik bir ailenin yaklaşık bir ay boyunca gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlandığı söyleyen Belediye Başkanı Murat Gürbüz, Sorgun Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini kaydederek, “Bu yıl, gıda yardımı için İlçemizdeki yardıma muhtaç, dar gelirli ihtiyaç sahibi yaklaşık 2 bin aileyi tespit ettik. Belediyemizce tespit edilen yaklaşık 2 bin ihtiyaç sahibi aileye, temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketleri, Zabıta Amirliğince adrese dayalı olarak bizzat dağıtıldı. Her yıl Sorgun Belediyesi’nin mübarek Ramazan ayı münasebeti ile dar gelirli ailelerimize yönelik gıda paketi yardımımızı bu yılda gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayı, yardım ve paylaşma ayıdır. Sorgun Belediyesi olarak, manevi değeri yüksek olan Ramazan ayında ve diğer zamanlarda da vatandaşlarımızın umudu ve her zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile iftar yapabilsin, sahur yapabilsin düşüncesiyle yardım paketlerinin dağıtımını yapıyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.