""
www.losev.org.tr
www.losev.org.tr

Sorgun elektriğini güneşten üretecek « Yeniufuk Gazetesi

21 Mayıs 2024 - 05:48

Sorgun elektriğini güneşten üretecek

Sorgun Belediyesi, güneş enerjisinden elektrik üretim santrali yapımı, kurulumu ve işletilmesi işleri ihale edilecek. Yozgat İli Sorgun Belediye Başkanlığının konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete’ de  yayımlandı.

Sorgun elektriğini güneşten üretecek
Son Güncelleme :

29 Mart 2021 - 10:13

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde 20 yıl süreli gelir paylaşım modeliyle kurdurulacak santralin ihalesi, mülkiyetin gayri ayni hak tesisi kapsamında kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek.

İhaleye ait 20 yıl süreli gelir paylaşım oranlarında ilk 10 yılın geliri yüzde 85 yüklenici adına ve yüzde15 idare adına olacak. Son 10 yılın geliri ise yüzde 65 yüklenici adına, yüzde35 ise idare adına olacak.

İhalede muhammen bedel 6 milyon 400 bin lira, yüzde 3 geçici teminat ise 182 milyon 192 bin lira olarak belirlendi. İhale 9 Nisan Cuma 15.00’te Sorgun Belediye Başkanlığı odasında yapılacak.

Konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, Sorgun’un her yönüyle güçlü bir şehir olması için çalışmalara devam ettiklerini, bu projenin de hayata geçmesiyle Sorgun’un daha güçlü olacağını kaydetti.

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN