""

Sorgun’da canlı model çalışması « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 19:38

Sorgun’da canlı model çalışması

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sorgun Gençlik Merkezi’nde gençlere yönelik etkinlikler devam ediyor.

Sorgun’da canlı model çalışması
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2023 - 16:58

Gençlik Merkezi bünyesinde düzenlenen etkinliklerle gençlere sanatsal bir deneyim sunmaya devam ediliyor. Dutluk Parkı’nda yer alan merkez, Güzel Sanatlar Atölyesi kapsamında gençlere yönelik resim çalışmaları düzenleniyor.
Gençlerin sanat tutkularını keşfetmelerine olanak sağlayan Güzel Sanatlar Atölyesi, Sorgun ilçesinde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Resim kursuna katılan gençler, Dutluk Parkı’nda canlı model çizim çalışmaları gerçekleştirdi. Bu tür etkinliklerin, gençlerin sanatsal yeteneklerini geliştirmelerine ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarına yardımcı oluyor.
Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Ali Sapmaz, Gençlik Merkezleri’nin gençlerin ilgi ve ihtiyaçlarına uygun birçok güzel etkinlik düzenlediğini ifade etti. Sorgun Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen Güzel Sanatlar Atölyesi’nin de gençler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandığını vurgulayan Sapmaz, gençlerin canlı model çizim çalışmasına katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu sayede Sorundan Yozgat Güzel Sanatlar Lisesini kazanan öğrencilerin olduğuna vurgu yapan Sapmaz, ‘’Sorgun Gençlik Merkezimizde yapılan İngilizce eğitiminde eğitimin daha kalıcı olması için etkinlikler düzenlenmektedir. Gençlik Merkezimize gelen velilere yönelikte uzman sosyologlar tarafında Aile Akademisi altında eğitimler verilmektedir’’ dedi.
Sanatın gençler arasında yaygınlaştırılması ve yeteneklerin desteklenmesi amacıyla düzenlenen bu tür etkinliklerin, gençlerin sosyal becerilerini geliştirmesine ve kendilerini ifade etmelerine olanak tanıdığının altını çizen Sapmaz, Sorgun Gençlik Merkezi’nde bundan sonraki süreçte de çeşitli sanatsal spor, eğitim ve etkinliklerle gençlerin yanında olmaya devam edeceğini, tüm gençleri Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın imkanlarından faydalanmak üzere Gençlik Merkezlerine beklediklerini sözlerine ekledi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.