""

Sorgun’da her gün 600 kişiye iftar veriliyor « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 20:07

Sorgun’da her gün 600 kişiye iftar veriliyor

Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı boyunca 600 kişiye iftar yemeği verildiğini söyledi.

Sorgun’da her gün  600 kişiye iftar veriliyor
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2018 - 7:00

Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz yaptığı açıklamada Ramazan ayı boyunca belediye olarak esnaf ve iş adamlarının desteği ile 600 kişiye iftar yemeği verildiğini bildirdi.
Başkan Gürbüz, “Ramazan ayına girdiğimiz bu günlerde, Ramazan’ın maneviyatına uygun olarak zengin, fakir ayrımı olmadan bir araya gelinen böyle güzel bir hayra aracılık ettiğimiz için gururlu ve mutluyuz. Bu ay manevi duyguların en yoğun yaşandığı rahmet ve bereket ayıdır. Onun için bizlerin bu ayı, iyi değerlendirmesi gerekir. Halkımızın ibadetini en iyi şekilde yapabilmesi için belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. İftar yemeğini bu yılda belediye yemekhanemizde vereceğiz. Amacımız evinde aşı olmayan bir vatandaşımız kalmasın. İftarını rahatlıkla yapabilsin. İftarlık vermek için hayırsever iş adamlarımız ve esnaflarımız şimdiden bize müracaat ederek katkı sağlamak istediklerini belirtiyorlar” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.