""

Sorgunlu sporcular 29 madalya kazandı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 16:30

Sorgunlu sporcular 29 madalya kazandı

Yozgat’ta okullararası Yıldızlar ve Gençler Tekvando il seçmeleri yapıldı.

Sorgunlu sporcular  29 madalya kazandı
Son Güncelleme :

23 Şubat 2017 - 7:00

Yozgat Rıza Kayaalp Kapalı Spor Salonunda yapılan il seçmelerine Yozgat merkez, Sorgun, Sarıkaya, Yerköy ve Çekerek’ten sporcular katıldı.
Sorgun Belediyespor Tekvando Antrenörü Ahmet Turan Dinçer, Sorgun’dan 10 okuldan toplam 29 sporcunun seçmelere katıldığını belirterek “Müsabakalara toplam 29 sporcumuz katıldı. Yapılan müsabakalar sonunda toplam 12 altın, 8 gümüş ve 9 bronz madalya kazanarak Sorgun’u en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Ayrıca ortaokullarda okuyan 8 sporcumuz Kayseri’de, liselerden okuyan 4 sporcumuz ise Gümüşhane’de yapılacak olan iller arası Taekwondo müsabakalarında ilimizi temsil etme hakkı kazandılar.
Yıldızların grup müsabakaları Mayıs ayı içerisinde gençlerin grup müsabakaları ise Nisan ayı içerisinde yapılacak. Amacımız gruptan çıkarak Türkiye Birinciliklerine katılıp Türkiye derecesi yapabilmek” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19