""

Sorgunlu tiyatroya doydu « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 03:08

Sorgunlu tiyatroya doydu

Sorgun Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro gösterisinde Sorgunlular tiyatroya doydu. Her yaş grubuna hitap eden birçok tiyatro oyununun sahnelendiği gösterilere Sorgun halkı yoğun ilgi gösterdi.

Sorgunlu tiyatroya doydu
Son Güncelleme :

16 Ağustos 2023 - 17:10

İlyas Arslan Sanat Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar için ‘Tarçın ve Annesi’ vantrolog gösterisi, yetişkinler içinde ‘Oyun İçinde Oyun’ komedi tiyatrosu sergilendi.
Oyunlar tiyatro severler tarafından beğenilirken Oyun İçinde Oyun isimli tiyatro oyununun önümüzdeki günlerde Sorgun ve civar köylerde de sahne alınacağı bildirildi. Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, Sorgun’da özellikle yaz döneminde kültürel ve sanatsal etkinlikler yapmaya devam ettiklerini söyledi. Hafta sonu bölgenin en büyük festivallerinden biri olan ve bu sene ikincisini düzenledikleri Sorgun Yaz Festivali’ni geride bırakmalarının ardından şimdi de Sorgun halkı için tiyatro etkinliği düzenlediklerini dile getiren Ekinci, ‘’Sorgunlu vatandaşlarımıza yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam edecek. Kitap fuarından, çocuk şenliğine, Sorgun Yaz Festivalinden tiyatro etkinliğine kadar bu yazı etkinlikler ile geçiriyoruz. Sorgun halkı her şeyin en güzeline layık’’ dedi. İhsan ÇELİKKAYA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.