""

Soysal’dan Ramazan ayı mesajı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 09:51

Soysal’dan Ramazan ayı mesajı

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında Yozgat halkının ve tüm İslam aleminin ramazan ayını tebrik ederek bu ayın Müslüman aleminde huzur barış getirmesini temennisinde bulundu.

Soysal’dan Ramazan ayı mesajı
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2018 - 7:00

Milletvekili Soysal, açıklamasında şunları kaydetti: “Bir ibadet ayı olmasının yanında İftarı, sahuru ve teravihi ile bir yaşam kültürü olan, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayına yetişmenin sevincini ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Ruhların güzelleştiği, varlık sahibi olanların yokluk içinde olanları daha iyi anladığı, kardeşliklerin ve insanlar arası ilişkilerin geliştiği, “Hoş geldin Ya Şehri Ramazan” diye karşılamaktayız.
Günümüzde özellikle yaşadığımız coğrafyada birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı bu zamanda, Ramazanımızın taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, insanı ve manevi değerlerimizi daha iyi hatırlamalı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmamalı, onlarla birlikte Ramazanın manevi huzur ve bereketini birlikte yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, İslam coğrafyasında akan gözyaşlarının ve kanların dinmesi duası ile Ramazan Ayının tüm Müslüman âleminde huzur ve sükûn içerisinde geçmesini Cenabı Haktan dilerim.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.