""

Spor kulüplerine1 Milyon 185 Bin TL nakdi yardım « Yeniufuk Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 08:53

Spor kulüplerine1 Milyon 185 Bin TL nakdi yardım

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yozgat’ta faaliyetini sürdüren 50 Amatör Spor Kulübüne 1 Milyon 185 Bin lira nakdi yardım ve spor malzemesi desteğinde bulunuldu.

Spor kulüplerine1 Milyon 185 Bin TL nakdi yardım
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2023 - 18:27

Bakanlığın sağladığı destekler, Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda düzenlenen törende spor kulüplerinin yöneticilerine teslim edildi.
Yozgat Valisi Ziya Polat, törende yaptığı konuşmada, spor kulüplerine ayni ve nakdi yardım dağıtmak üzere 81 ilde eş zamanlı program düzenlendiğini söyledi. Vali Polat, spora ve sporcuya her zaman ayrı bir önem verdiklerini belirterek Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan desteklerin amatör sporun gelişmesine büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Vali Polat, bakanlık tarafından gönderilen nakdi yardım ve spor malzemelerini spor kulüpleri yöneticilerine takdim ederek başarı dileklerinde bulundu.
Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.