""

Tarım ve İnsan fotoğraf sergisi açıldı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 06:55

Tarım ve İnsan fotoğraf sergisi açıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda sergilendi.

Tarım ve İnsan fotoğraf sergisi açıldı
Son Güncelleme :

01 Haziran 2018 - 7:00

Fotoğraf sergisinin açılışına Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, İl Kültür Müdürü Metin halıcı, Şube Müdürü Ahmet Elmalı ve vatandaşlar katıldı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özdemir yaptığı açıklamada, bakanlıklarının Türkiye genelinde “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışması düzenlediğini ve yarışmada dereceye giren fotoğrafların her ilde iki günlüğüne sergilendiğini söyledi.
Özdemir, “Ülkemizin dört bir tarafından Türk tarımını kültürüyle anlatan farklı resimler iki gün ilimizde sergilenecek. Tüm halkımızı fotoğraf sergisini gezmeye davet ediyorum. Burada insanlarımızın tarım ilgili faaliyetlerini gerçekten anlık fotoğrafları çekilmiş ve bunu gerçekten tarihi bir dokuya yön verecek bir şekilde çekilmiş bu fotoğrafları çeken fotoğrafçılarımızı kutluyorum. Sergimiz iki gün burada açık kalacak, fotoğraflar daha sonra başka illerde de sergilenecek.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.