""

Teşvik Belgesi alan işverenler ziyaret edildi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:21

Teşvik Belgesi alan işverenler ziyaret edildi

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Yatırım Teşvik Belgesi alan işverenleri ziyaret ederek kurum hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Teşvik Belgesi alan  işverenler ziyaret edildi
Son Güncelleme :

01 Haziran 2018 - 7:00

İŞKUR İl Müdürü Taner Yıldız, yaptığı açıklamada, Ekonomi Bakanlığı tarafından yatırım yapacak firmalara başvuruları halinde Yatırım Teşvik Belgesi verildiğini söyledi.
Yıldız, “Belge verilen firmalar her ay oluşturacakları öngörülen istihdam rakamları ile birlikte Resmi Gazetede yayımlanmaktadır. Yozgat’ta Yatırım Teşvik Belgesi alarak yatırım yapacak işverenlerimiz resmi gazetede yayımlandı. Bu firmaların yapacakları yatırım doğrudan 504 kişinin istihdamını ön görmekle birlikte elbette ki dolaylı istihdam artışını da doğuracaktır. Bu doğrultuda kurumumuzun sağladığı işveren danışmanlığı kapsamında, yatırım sürecinde personel ihtiyaçlarının temini için kurumsal olarak kendilerine destek olabileceğimizi bildirmek amacıyla işverenlerimiz ziyaret ettik. İşverenimize kuracakları işin hayırlı olması dileğinde bulunarak, ülke ekonomimize sunacakları katkıdan dolayı da ayrıca teşekkür ettik.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.