""

TSO’dan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:10

TSO’dan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​
Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

TSO’dan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2018 - 7:00

Sinan Çelik ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 20 gün önce görevimiz tebliğ edildi. Görevimizi aldıktan sonra da değerli Başkanımız, büyüğümüz, ağabeyimiz, Yozgat’ın ağabeyi Rifat Başkan’ın ziyaretine geldik. Ziyarette bulunup istişarelerimizi yaptık. Kısmet olursa memlekete döndükten sonra hemen hizmetlerimize, çalışmalarımıza, delegelerimize hizmet etmeye başlayacağız. Teşekkür ediyorum Başkanımızın bize gösterdiği ilgiden, alakadan ve ağabeylikten dolayı. İnşallah hep birlikte Yozgat’ın ekonomisinin iyileşmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Rifat Başkanımızın aday olduğu bir sandıkta 2 tane oy çıkacaksa biri Başkanın diğeri Yozgat’ın oyudur. Biz her zaman Başkanımızın yanındayız, destekçisiyiz. İnşallah önümüzdeki yıllarda hep beraber onun altında çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.