""

TÜBİTAK Bilim Fuarları başladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 02:58

TÜBİTAK Bilim Fuarları başladı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Merkez Ortaokulu tarafından hazırlanan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarına katıldı.

TÜBİTAK Bilim Fuarları başladı
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2018 - 7:00

Öğrencilerin yapmış olduğu projeleri tek tek inceleyerek bilgi alan Yazıcı, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarlarının geleceğin Türk bilim adamlarının yetişmesine katkı sağlayacağını belirtti.
Yazıcı, “ Öğrencilerimizin akademik ve duygusal gelişimlerinin en üst düzeye çıkarılması yönünde belirlediğimiz vizyonun okullarımız tarafından paylaşılmış olduğunun örneklerini görmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bundan; dolayı okulumuzun yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerine teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Merkez Ortaokulunun programının ardından Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın da katılımı ile TOKİ Şehit Mehmet Koçak Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarlarına katılan Yazıcı, Öğrencilerden projenin oluşum aşamasından bitim aşamasına kadar olan süreçle ilgili bilgi aldı. Yazıcı, geliştirilebilecek projeler konusunda öğrencilerimizi bilgilendirerek patent alınabilecek projelere dikkat çekti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.