""

TÜGVALI gençlere destek « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 01:06

TÜGVALI gençlere destek

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yozgat İl Temsilcisi Muhammed Recayi Büyüksoy, millî ve manevî değerlerine sahip gençlerin yetişmesini hedeflediklerini belirterek, bu çerçevede toplumun her katmanıyla ortak projeler üretmeyi amaçladıklarını söyledi.

TÜGVALI gençlere destek
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2018 - 7:00

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Sarı Öcal yönetim kurulu üyeleri ile birlikte TÜGVA Yozgat İl temsilciliğini ziyarete etti. TÜGVA İl Temsilcisi M. Recayi Büyüksoy ve Teşkilat Başkanı M. Akif Yıldız tarafından karşılanan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ortak çalışmalar noktasında fikir alışverişinde bulundu.
TÜGVA İl Temsilcisi Büyüksoy, gençlere yönelik yeni projeler ve yeni programlar yapmayı planladıklarını ifade etti. Büyüksoy, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Sarı Öcal ve yönetim kurulu üyeleri ile yapılabilecek projeler üzerinde durduklarını aktardı.
Büyüksoy, “İdealist bayanları vakfımızda misafir ettik, fikirlerini aldık, ortak projeler yürütme konusunda kararlar aldık. Sivil toplum kuruluşlarının birlik beraberlik ve ortak çalışma fırsatı yakalamak bizleri ziyadesi ile memnun etti” dedi.
Büyüksoy, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile, kitap okuma, bisiklet kulübü, gençleri topluma hazırlama ve kazandırma da ortak hareket edeceklerini aktardı. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Sarı Öcal ise bu tür ziyaretlere ağırlık vereceklerini söyledi. Yozgat’ta gençlerin desteklenmesi ve sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Öcal, bu konuda TÜGVA başta olmak üzere bir çok STK ile ortak çalışma içerisinde olacaklarını vurguladı.
Yozgat nüfusunun kadın ve gençlerden oluştuğunun altını çizen Öcal, gençlere girişimciliği aşılayacak bir dizi etkinlik yapacaklarını sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.