""

Turan ve Ünal ailesinin mutlu günü « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 12:17

Turan ve Ünal ailesinin mutlu günü

Yozgat Belediyesi personellerinden Yasin Turan ve Melek Turan çiftinin kızı Beyza Turan, hayatını Yozgat esnaflarından Kemal Ünal ve Şengül Ünal, çiftinin oğulları Samet Ünal ile Bölükbaşı Düğün Salonunda düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile birleştirdi.

Turan ve Ünal ailesinin mutlu günü
Son Güncelleme :

21 Ağustos 2022 - 16:45

Oldukça yoğun katılım olduğun düğün törenine Turan ve Ünal ailesinin yakınlarının yanı sıra; Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Murat Tanışman, Yozgat eski Belediye Başkanı Mehmet Erdemir, Yozgatspor 1959 Spor Kulübü Başkanı Kazım Arslan, Bem Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Mehmet Şaşmaz, Türk Yerel Hizmet Sen Yozgat Şube Başkanı Uğur Sağlamer, Anadolu Ajansı Yozgat İl Temsilcisi Ömer Ertuğrul ve çok sayıda davetli katıldı.
Belediye Evlendirme Memuru Ömer Duyar’ın kıydığı nikahın şahitliğini; Eski Belediye Başkanı Mehmet Erdemir, Turan ve Ünal ailesinin fertleri yaptı.


Düğünde davetlilerle yakından ilgilenen Yasin Turan, katılımları dolayısıyla konuklarına teşekkür etti. Gece geç saatlere kadar devam eden düğün töreninde davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
Bizde Yeniufuk Gazetesi ve Yozgat Olay olarak, Turan ve Ünal ailelerini tebrik ediyor, genç çiftlere bir ömür mutluluklar diliyoruz. / Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.