""

Türkiye ikincisi öğrenciler ödüllendirildi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:57

Türkiye ikincisi öğrenciler ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Arapça Metin Canlandırma yarışmasında Türkiye 2.si olan Yozgat Ayşe ılıcak İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı tarafından ödüllendirildi.

Türkiye ikincisi öğrenciler ödüllendirildi
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2018 - 7:00

Düzenlenen yarışmada 718 okul arasından ikinci olma başarısı gösteren Ayşe ılıcak İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ve öğrencileri sevinçlerini İl Müdürü Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek paylaştı.
Öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduğunu vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, ‘’Sizler bizim göz aydınlığı geleceğimizin teminatı evlatlarımızsınız. Yarışmada başarılı olamasaydınız dahi yine bizim göz aydınlığı evlatlarımız olarak kalacaktınız. Yarışmada birinci olan öğrenciler de bizim öğrencilerimiz ve sizlerin de kardeşleridir. İlimiz böylesine güzel ve önemli bir platformda temsil ettiğiniz için hepinizi tebrik ediyorum.” dedi.
Açıklamaların ardından dereceye giren öğrencileri tebrik eden Yazıcı öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.