""

TÜRKİYE’NİN EKONOMİK – SOSYOLOJİK SON FOTOĞRAFI « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 23:35

TÜRKİYE’NİN EKONOMİK – SOSYOLOJİK SON FOTOĞRAFI

TÜRKİYE’NİN EKONOMİK – SOSYOLOJİK SON FOTOĞRAFI
Son Güncelleme :

25 Eylül 2023 - 17:04

Ülkemiz tüketim sarmalında gün bulup gün yemekte her an mali bir krize ve silahlı çatışma ortamına girecek jeopolitik de, ABD kontrolünde bağımlı bir ülkedir. Maalesef halkın %S0 si dincilerin uyutmasıyla olayları doğru tahlil edememekte. Daha kötü olur korkusuyla AKP ye sarılmakta bu sarılmayı destek diye algılayan AKP daha da despotlaşmaktadır. Esas sorun 1992 den beri sol iktidar alternatif yapamayan CHP’dir. Özellikle Deniz Baykal bu günlerin gerçek suçlusudur.
Ülkemiz üretim ekonomisine geçmelidir. İthal ettiklerimizi üretip ihracata yönelmeliyiz.
AVM açmak TOKİ’lerle binaları dikmek kurtuluş değildir. Çare metalürji – kimya – petrol kimya tesisleri yaratmak Tarım da kendine yetebilmektir. Enerjide bağımsız olmaktır.
Irkçılık sevdasındaki destursuz Kürtler (BİRLİKTE YAŞAM ARZUSUNDAKİ KÜRT KARDEŞLERİMİ TENZİH EDERİM) ABD’den medet ummaktalar. Hayal, yanlış hesap içindeler. Devleti çapsızlar yönetmekte inşallahla maşallahla cami havlularında yönetmek istiyorlar. Beyler gidişat kötü ülkemiz ABD emperyalizmi kıskacındadır. Uyanık olalım. Konu Sağ- sol siyaset değildir. Çocuklarımıza bırakacağımız vatandır.
BU VATAN CİDDİ TEHLİKE ALTINDADIR.
(Hasan Aslan Nurdoğdu – Makalelerle Yozgat kitabından)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.