""

Ülkü Ocakları İstişare toplantısı yaptı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 05:57

Ülkü Ocakları İstişare toplantısı yaptı

Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı, her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri istişare toplantısının Mayıs ayı toplantısını Akdağmadeni İlçesinde yaptı.

Ülkü Ocakları İstişare toplantısı yaptı
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2018 - 7:00

Akdağmadeni Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, Yerköy, Sarıkaya, Boğazlıyan, Sorgun ve Akdağmadeni ocak başkanları katıldı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, yaptığı konuşmada, her ay düzenli olarak yaptıkları istişare toplantısını bu ay Akdağmadeni ilçesinde gerçekleştirdiklerini söyledi.
Küçükduman, İlçe Ocakları Başkanı Ömer Ekinci ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Küçükduman, “Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak ülküdaş kardeşlerimizle birlik beraberlik içerisinde toplantılarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ramazan ayına giriyoruz. Bu ayda da yine Ülkü Ocakları olarak farklı etkinliklerimiz olacak. Manevi duyguların en yoğun olarak yaşandığı bu ayda ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi unutmayalım. Bu vesile ile ramazan ayının ilimize, ülkemizi ve tüm İslam alemine barış, huzur, mutluluklara vesile olmasını diliyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.