""

Ülkü Ocaklarından öğrencilere boyama kitabı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 08:49

Ülkü Ocaklarından öğrencilere boyama kitabı

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından İlköğretim okulu öğrencilerine yönelik boyama kitabı dağıtıldı.

Ülkü Ocaklarından öğrencilere boyama kitabı
Son Güncelleme :

26 Nisan 2018 - 7:00

Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlköğretim okullarında okuyan öğrencilere yönelik boyama kitabı dağıttıklarını söyledi.
Başkan Küçükduman, “Ülkü Ocakları olarak her zaman farklı etkinlikler düzenleyerek eğitime katkı sağlamayı sürdürüyoruz. 23 Nisan çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklarımızın kendi günleri olan bugünde onlara boyama kitabı hediye ettik.”dedi.
Yapılan etkinliklere ülkücü camianın yanı sıra vatandaşlarında yoğun katkısı olduğunu vurgulayan Küçükduman, “Ülkü ocakları olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veriyoruz. Düzenlediğimiz farklı kampanyalarımıza sadece ülkücü camia değil bütün vatandaşlarımızın yoğun desteğini görüyoruz. Bu destekler sayesinde de yaptığımız yardımlar sayıca daha fazla öğrencilere ulaşmamıza vesile oluyor. Ülkü ocakları olarak bundan sonrada etkinliklerimiz devam edecek.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.