""

Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix yarışması « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:40

Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix yarışması

Yozgat’ın Çekerek İlçesinde Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix yarışması açılışı düzenlendi.

Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix yarışması
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2022 - 16:58

Yozgat’ın Çekerek İlçesinde Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix yarışması açılışı düzenlendi.
Düzenlenen açılış programına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yozgat Valisi Ziya Polat, Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal ve çok sayıda davetliler katıldı.
Yozgat’ta ilk kez düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix’sinin açılışında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Vali Ziya Polat Saklı Bahçe Çekerek Rafting Alanı’nda düzenlenen ve 5 ülkeden 38 takım ile çok sayıda sporcunun katıldığı Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix’sinde sporcuların seremonisini takip etti. Yarışmaların ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Vali Ziya Polat parkurda rafting yaptı. Alpaslan Demir

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.