""

Ulusoy: Üyelerimize “üye avantaj kart” uygulaması başlattık « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 14:54

Ulusoy: Üyelerimize “üye avantaj kart” uygulaması başlattık

Yozgat Elektrikçiler Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası (YEESO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehti Ulusoy, üyelerinin birçok ürün ve hizmeti satın alırken Oda üyesi olmanın ayrıcalığını yaşayacaklarını belirterek, Oda yönetimine yönelik “üye avantaj kart” uygulamasını başlattıklarını söyledi.

Ulusoy: Üyelerimize “üye avantaj kart” uygulaması başlattık
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2018 - 7:00

Oda Başkanı Ulusoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Daha önce de dediğimiz gibi odanın görevi evrak verip para almak değildir. Bu cümlemizin üzerine başta şahsım, yönetim ve denetim kurulu üyelerimiz, genel sekreterimiz ve kurumsal danışmanımızla yoğun bir çalışma dönemine girdik. Yaptığımız istişare toplantıları sonucunda Oda üyelerimizin günlük hayatta tükettiği ve ihtiyaç duyduğu bazı ürün ve hizmetlere yönelik protokoller gerçekleştirdik. Öncelikli olarak tüm oda üyelerimize kurumsal bir kimlik kartı çıkarttık. Bu kartla Odamıza kayıtlı üyelerimiz protokol yaptığımız; Restoran ve hazır yemek firmalarında yüzde 10 ile yüzde 20, Akaryakıt’ta yüzde 5 (Dizel ve Benzin), Konaklamada yüzde 15 ile yüzde 20, Termal turizm yüzde 20, Eğitim alanında yüzde 10 ile yüzde 25, Sağlık alanında yüzde 10 ile yüzde 30, Çiçek ve süsleme ve organizasyonda yüzde 15, Matbaa işlerinde yüzde 15, kişisel bakımda yüzde 10 ile yüzde 15, Her tülü gıda ve temizlik maddelerinde yüzde 10 ve erkek hazır giyimde yüzde 15 olarak indirimden faydalanacaklar. Yaptığımız anlaşmalar sadece Yozgat ile sınırlı kalmayıp üyelerimizin ve ailelerinin faydalanabileceği her türlü anlaşmayı zaman içerisinde de arttırmayı planlıyoruz. Oda tarihinde ilk kez üyelerimiz üye olmanın haklı gururunu alış veriş yaparken yaşayacak. Maksadımız odamıza ödedikleri aidatların karşılığını fazlasıyla onları hizmet ederek geri kazandırmak. Ayrıca ulusal firmalar yerine ilimizde çalışan ve çalıştığını ilimizde harcayan esnafımıza da bu faaliyetimizle destek olmuş olduk”
Ulusoy, yakın zamanda üyelerin mesleki ve kişisel anlamda gelişmelerinde katkı sağlayacak eğitim programları, kamu kurum ve kuruluşlarında karşılaştıkları engelleri azaltma, teknik işlerde gerek fiyat gerekse hizmetlere belli standartlar gelmesi için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.