""
www.losev.org.tr
www.losev.org.tr

Ünlü: Dualarımız Afrin’deki Mehmetçiklerimiz için « Yeniufuk Gazetesi

21 Mayıs 2024 - 16:04

Ünlü: Dualarımız Afrin’deki Mehmetçiklerimiz için

Yozgat Marangozlar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Ünlü, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de “Zeytin Dalı Harekatı’nda terör örgütlerine karşı verdiği mücadele ile şanlı Türk tarihine bir zafer daha yazacaklarına inançlarının tam olduğunu belirterek, dualarının Afrindeki Mehmetçikler için olduğunu söyledi.

Ünlü: Dualarımız Afrin’deki  Mehmetçiklerimiz için
Son Güncelleme :

27 Ocak 2018 - 7:00

Yozgat Marangozlar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Ünlü ve Yozgat Maden İşleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Karabulut, öncülüğünde Yozgat 100. Yıl Sanayi Sitesi Camiinde Cuma Namazı öncesi Afrin operasyonunda görev yapan askerler için Fetih suresi ve aziz şehitler için dualar edildi.
Oda Başkanı İbrahim Ünlü, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Zaytin Dalı Harekatıyla Afrin’e giden şanlı Mehmetçiğin canları bedenleri ve ruhlarıyla var olan büyük Türkiye’nin kahraman evlatlarına manevi destek ve dua etmek üzere burada bulunan değerli esnaf ve sanatkarlarımız adına şuanda var gücüyle mücadele eden tüm silahlı kuvvetlerde görev alan başta Genelkurmay Başkanımız olmak üzere subay, astsubay, uzman çavuş, er ve erbaşların alınlarından öpüyorum. Türkün şanlı tarihini bir kez daha altın harflerle yazacağına canı gönülden inanıyoruz. Havadan ve karadan yapmış olduğunuz bu mücadelemizde ülkemize göz diken hainlere gerekli dersi vererek sağ salimce birliklerinize ve yuvalarınıza tekrar dönmeyi Yüce Mevla’dan niyaz ve dua ediyoruz. Kılıcınız keskin zaferimiz daim olsun Allah’ım yar ve yardımcınız olsun. Siz Mehmetçikleri doğran bu asil milletin analarının ellerinden saygı ve hürmetle öpüyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.