""

“Unutma! Farkında Olduğun Kadar Güçlüsün” konferansı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 17:59

“Unutma! Farkında Olduğun Kadar Güçlüsün” konferansı

Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu tarafından “Unutma! Farkında Olduğun Kadar Güçlüsün” adlı konferans düzenlendi.

“Unutma! Farkında Olduğun  Kadar Güçlüsün” konferansı
Son Güncelleme :

08 Mayıs 2018 - 7:00

Akdağmadeni Sağlık Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen konferansta öğrencilerin kendilerini keşfetme, bilgi ve becerilerinin farkında olma gibi konulara ağırlık verildi.
Açılış konuşmasını yapan, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Özalp, milli beraberliğin kalkınmada önemini vurgulayan konuşmasında batının ileride olmasının nedenleri ve nitelikli eleman olabilmenin gerekliliklerinden bahsetti.
Ülkemizin güçlü kalabilmesi için daha çok çalışmamız gerektiğini vurgulayan Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Özalp, öğrencilere mezun olduklarında neler yapabilecekleri hakkında geniş bilgiler verdi. Açılış konuşmasının ardından Dr. Öğretim Üyesi Recep Temel tarafından verilen “Unutma, Farkında Olduğun Kadar Güçlüsün” konulu konferansa geçildi.
Öğrencilerin daha dinamik, özgüvenleri yüksek ve çalışkan olmaları gerektiğine vurgu yapan Dr. Öğretim Üyesi Recep Temel öğrencilere, “güçlü yarınlara ancak sizlerin çabası ile ulaşabiliriz” mesajı verdi.
Konferans sonrasında, yüksekokul müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Özalp, Dr. Öğretim Üyesi Recep Temel’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.