""
www.losev.org.tr
www.losev.org.tr

Vali Özkan: Her zaman şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanındayız « Yeniufuk Gazetesi

20 Mayıs 2024 - 21:09

Vali Özkan: Her zaman şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanındayız

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şehit aieleri ve gazilerin haklarının asla ödenemeyeceğini belirterek, her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanlarında olduklarını söyledi.

Vali Özkan: Her zaman şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanındayız
Son Güncelleme :

10 Mayıs 2024 - 15:20

Vali Mehmet Ali Özkan ve Eşi Arzu Özkan, Anneler günü dolayısıyla şehit ve gazi aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.
Program; İl Özel İdare Sosyal Tesislerinde Yozgat Valiliği’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Vali Özkan ve eşi Arzu Özkan, şehit ve gazi annelerini öncelikle tek tek selamlayarak onların yanında olduklarını hissettirdiler. Program; İl Özel İdare Sosyal Tesislerinde Yozgat Valiliği’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Vali Özkan ve eşi Arzu Özkan, şehit ve gazi annelerini öncelikle tek tek selamlayarak onların yanında olduklarını hissettirdiler.
Vali Mehmet Ali Özkan, burada yaptığı duygusal konuşmada;”Bugün burada, bizlere bu vatanı emanet eden kahramanlarımızın anneleri ile bir arada olmaktan dolayı mutluyuz. Onların duaları ve fedakarlıkları, bizlere bu topraklarda özgürce yaşama hakkı tanıdı. Bu nedenle, şehit ve gazi annelerimizi her zaman yürekten sevgi ve saygıyla anıyoruz.” dedi.
Daha sonra Vali Mehmet Ali Özkan ve eşi Arzu Özkan, tüm annelere özel hediyeler takdim ederek Anneler Günü’nü kutladı.
Vali Özkan, başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladı.
/Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.