""

Valilik bir kez daha uyardı « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 06:51

Valilik bir kez daha uyardı

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il Valiliğine gönderilen genelge ile vatandaşların Covid-19 salgını hakkında farkındalık oluşturmak ve hassasiyetin yükseltilmesi amacıyla hazırlanan görseller paylaşıldı.

Valilik bir kez daha uyardı
Son Güncelleme :

08 Nisan 2021 - 12:29

Sözkonusu genelge ile ilgili olarak; maske, mesafe ve temizlik konularına dikkat edilmesi vurgulanan ve Yozgat Valiliği’nden yaplan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Maske, mesafe ve temizlik kurallarının tüm dünyada salgınla mücadelede en önemli önleyici tedbir olduğu bilinmektedir.
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid­19) salgınının solunum yoluyla çok yüksek bir bulaşıcılığa sahip olduğu bilinmektedir. Bu nedenle kişilerin kalabalık ortamlarda bir araya gelmelerini önleyici tedbirlerin alınmasının yanı sıra kişisel açıdan da hijyen kurallarına riayet etme ve maske kullanma büyük önem taşımaktadır. Hâlihazırda “TEMİZLİK, MASKE ve MESAFE” kuralları tüm dünyada salgınla mücadelede en etkili önlemler olarak görülmektedir. Bu doğrultuda İçişleri Bakanlığımızca konuyla ilgili olarak vatandaşlarımızın farkındalıklarının ve hassasiyetlerinin yükseltilmesi amacıyla çeşitli görseller hazırlanmıştır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.