""

Yazıcı, okul ziyaretlerini Şefaatli’de sürdürdü « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 19:41

Yazıcı, okul ziyaretlerini Şefaatli’de sürdürdü

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Merkez ve ilçelerde devam ettirdiği okul ziyaretlerini Şefaatli ile sürdürdü.

Yazıcı, okul ziyaretlerini  Şefaatli’de sürdürdü
Son Güncelleme :

27 Nisan 2018 - 7:00

Şefaatli’de İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Yılmaz, eşliğinde Şehit Alaaddin Karadağ Anaokulu, Şehit Adanan Menderes Gülbaş İlkokulu, Fatih Ortaokulu ve Şefaatli İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okul yöneticilerinden bilgi aldı.
Ziyaret esnasında sınıflara girip öğrencilerle sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, öğretmenlerle de bir araya gelerek toplantı yaptı.
Toplantıda, öğretmenlik mesleğinin önemi, öğrenci şekillenmesinde ve karakter oluşumunda öğretmenin rolü, öğrencilerin baskın yeteneklerinin keşfi yeteneğe göre öğrencilere grup çalışması yapılması ,veli-okul-öğrenci sorun analizi ve bilgilerin içselleştirilerek davranışa dönüştürebilme süreci konuları üzerinde durarak öğretmen ve yöneticilerle fikir alışverişinde bulunuldu.
Öğretmenliğin aslında öğretebilme sanatı olduğunu vurgulayan Yazıcı, ziyaret ettiği okulların ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek giderilmesi için gerekli talimatları verip okul yönetici öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.