""

Yazıcı, okul ziyaretlerini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 10:41

Yazıcı, okul ziyaretlerini sürdürüyor

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, merkez ve ilçelerde okul ziyaretlerini sürdürüyor.

Yazıcı, okul ziyaretlerini sürdürüyor
Son Güncelleme :

19 Mayıs 2018 - 7:00

Okul ziyaretleri kapsamında Osman Paşa İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Yazıcı, okulun fiziki ve genel durumu hakkında bilgi aldı.
Öğretmenlerle toplantı yapan Yazıcı, velilerin eğitim sürecine dahil edilmesi, bireysel farklılıklara göre eğitim süreçlerinin planlanması ve uygulanması gerektiğini dile getirerek sosyal okulun önemine vurgu yaptı.
Çocukların akademik başarısının yanında sosyokültürel ve sportif faaliyetlerde de etkin olması gerektiğini dile getiren Yaızıcı, “Eğer öğrencilerimize okulda sosyal bir ortam oluşturursak çocuklarımızın bireysel yeteneklerinin farkına varmasına ve geliştirmesine aynı zamanda okulu sevmesine katkı sağlamış oluruz. Bu sayede her öğrenci okulda kendi alanını oluşturmuş olacaktır’’ dedi.
Öğrencilerle de bir araya gelen Yazıcı, nasihatlerde bulunarak eğitim üzerine sohbet etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.