""

Yazıcı’dan Eğitim Bilim ve Öğrenme Şenliğine davet « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 06:38

Yazıcı’dan Eğitim Bilim ve Öğrenme Şenliğine davet

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, 10 Mayıs 2018 tarihinde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan Eğitim, Bilim ve Öğrenme Şenliğine tüm Yozgat halkını davet etti.

Yazıcı’dan Eğitim Bilim ve  Öğrenme Şenliğine davet
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2018 - 7:00

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen ve 10 Mayıs Perşembe günü başlayacak olan Eğitim, Bilim ve Öğrenme Şenliği hakkında bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, tüm Yozgat halkını şenliğe katılmak üzere Cumhuriyet Meydanı’na davet etti.
Yozgat Lisesi’nden başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak şenlik yürüyüşü ile programın başlayacağını söyleyen Yazıcı, programın 3 gün süreceğini aktardı. Öğrenme şenlikleri ile öğrenmenin yararlarının topluma anlatılması gerektiğini aktaran Yazıcı, “Öğrencilerin yaparak-yaşayarak öğrenebilecekleri faaliyetlere katılımlarının sağlanması suretiyle öğrenmenin ne kadar ilgi çekici ve eğlenceli olduğunun gösterilmesi, öğrenmenin hayat boyu devam eden bir süreç olduğu konusunda kamuoyunda farkındalık oluşturmak hedeflendi” dedi.
Eğitim, Bilim ve Öğrenme Şenliğinde Yozgat genelinde bulunan örgün ve yaygın eğitim kurumlarının tanıtım, eğitim ve öğretim etkinlikleri ile çeşitli yarışmalar ve gösteriler vatandaşların beğenisine sunulacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.