""

Yeniden, Çocuk Sanat Merkezi olarak hizmete açılacak « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 02:58

Yeniden, Çocuk Sanat Merkezi olarak hizmete açılacak

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, önceki belediye başkanlığı döneminde gençlere yönelik hayata geçirdiği ve sonrasında durdurulan Mehmet Ağa Evi projesini, 23 Nisan’da “Çocuk Sanat Merkezi” olarak tekrar faaliyete geçireceklerini duyurdu.

Yeniden, Çocuk Sanat Merkezi olarak hizmete açılacak
Son Güncelleme :

15 Nisan 2024 - 18:19

Mehmet Ağa Evi’nin, Çocuk Sanat Merkezi olarak tekrar hizmete sunulmasıyla birlikte, gençlerin sanat ve kültürle buluşacağı önemli bir platform oluşturulmuş olacak. Yozgatlı çocuklar, çeşitli sanat etkinlikleri ve atölye çalışmalarıyla yeteneklerini keşfetme ve geliştirme fırsatı bulacaklar. Bu adım, şehirdeki gençlerin sanat ve kültüre erişimini artırarak onların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak.
Başkan Arslan, yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Geçmişte yaptığımız ancak 5 senedir kapalı duran güzel bir eseri, yeniden hizmete sunmanın hazırlığı içerisindeyiz. Restorasyonunu önceki dönemde gerçekleştirdiğimiz ‘Mehmet Ağa Evi’, anlamlı bir günde, 23 Nisan’da ‘Çocuk Sanat Merkezi’ olarak, kapılarını güzel çocuklarımıza yeniden açacak. Kimileri konuşur, kimileri yapar. Biz yapanlardan olmayı tercih ettik ve hâlâ yapacak çok işimiz var. Kayıt için tüm çocukları bekliyoruz.” /Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.