""

Yerköy Ziraat Odası iftarında çiftçiler bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 03:42

Yerköy Ziraat Odası iftarında çiftçiler bir araya geldi

Yerköy Ziraat Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde çiftçiler bir araya geldi.

Yerköy Ziraat Odası iftarında çiftçiler bir araya geldi
Son Güncelleme :

14 Haziran 2018 - 7:00

Çavuşun Yeri’nde düzenlenen iftara Ziraat Odası Başkanı Bahri Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeler, YOGİSAD Başkanı Ayhan Çelik, mahalle ve köy muhtarları, esnaflar ve çiftçiler katıldı.
Ziraat Odası Başkanı Yılmaz, iftar sonrası yaptığı konuşmada, ramazan ayının manevi yönden birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu belirterek, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.
Ramazan ayının son günlerini yaşadıklarını kaydeden Yılmaz, “Her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayında odamız tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir aradayız. Ramazan ayı hoşgörü, sevgi ve saygı ayıdır. Elimizden geldiğince ramazanın maneviyatına uygun hareket etmeye çalıştık. İnşallah rabbim bu ayda tutmuş olduğumuz oruçlarımızı kabul eder. Bu vesile vatandaşlarımızın, çiftçilerimizin şimdiden Ramazan bayramı kutluyor hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.