""

Yıldırım, Çayıralan ve Çandırda halkla buluştu « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 04:01

Yıldırım, Çayıralan ve Çandırda halkla buluştu

AK Parti’nin Yozgat’ta ilk kadın adayı olan Sibel Yıldırım, Çayıralan ve Çandır ilçe ziyaretlerinde halkın teveccühü ile karşılandı. Çayıralan’da yaşlı bir teyzenin; “Biz kadın milletvekilimizi bekliyorduk, ne iyi ettin de geldin, aslanım Sibel” şeklindeki yorumu renkli anların yaşanmasına sebep oldu.

Yıldırım, Çayıralan ve Çandırda halkla buluştu
Son Güncelleme :

31 Mayıs 2018 - 7:00

AK Parti Yozgat milletvekili adayı Sibel Yıldırım, dün Çayıralan ve Çandır ilçelerinde halkla buluştu, çeşitli ziyaretler geçekleştirdi. Yıldırım, akşam iftarını belediyenin halk sofrasında yaparken esnaf ve cami cemaatine yönelik etkinlikleri renkli görüntülere vesile oldu.
YILDIRIM ETKİSİ
Beraberinde Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sabah erken saatlerde Çayıralan’a giden Yıldırım, burada belediye başkanı Yasin Şahiner, ilçe başkanı Arif Akpınar, Kadın Kolları Başkanı Nevin Efe Yiğit, İl Genel Meclis Üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
ASLANIM SİBEL
Renkli olduğu kadar samimi diyalogların yaşandığı halk buluşmalarında Yıldırım’la yaşlı bir teyze arasında gerçekleşen sohbet gülüşmelere neden oldu.
Ayaküstü gerçekleşen sohbette yaşlı teyze; “Kızım biz kadın milletvekilimizi bekliyorduk, ne iyi ettin de aday oldun ne iyi ettin de geldin aslanım benim” şeklindeki konuşmaları ile tebessüm ettirdi.
PAZARCI
KADINLARLA
SOHBET ETTİ
İlçede halk pazarını da gezen Yıldırım, pazarcı esnafına hayırlı işler diledi. Pazarcı kadınlar Yıldırım’a yakın ilgi gösterdi.
ÇANDIR’I KARIŞ
KARIŞ GEZİ
Yıldırım, Çayıralan’da kadın teşkilatı ile geçekleştirdiği değerlendirme toplantısının ardından Çandır İlçesine geçti.
Burada il olarak Çandır Kadın Kolları Başkanı Mevlaniye Kadıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı gerçekleştiren Sibel Yıldırım daha sonra Çandır ilçe başkanı Mustafa Nehoş, belediye başkanı Mustafa Ertan Örgun, Kadın Kolları Başkanı Mevlaniye Kadıoğlu, Gençlik Kolları başkanımı İsmail Korkmaz ve il genel meclisi üyeleri ile birlikte halk ziyaretinde bulundu.
Yoğun ilçe programının ardından Yıldırım, iftarını Yozgat’ta belediyenin iftar sofrasında halkla birlikte açtı. Daha sonra lise caddesi esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Yıldırım, Abdulhamid Han Camii’nin manevi huzurunda hanımlarla hediyeleşmenin, ikram edebilmenin mutluluğunu yaşadı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.