""

Yıldırım’a büyük ilgi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 17:46

Yıldırım’a büyük ilgi

AK Parti Yozgat Milletvekili adayı Sibel Yıldırım, hafta sonu Sorgun’a çıkarma yaptı. Burada halkla bir araya gelen, parti teşkilatı ile toplantılar düzenleyen ve İstanbul’da vefat eden askerin ailesini ziyaret eden Yıldırım, ilçe halkından büyük ilgi gördü.

Yıldırım’a büyük ilgi
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2018 - 7:00

Yozgat’ın kadın milletvekili beklentisine en yakın isim olan AK Parti 3. Sıra milletvekili adayı Sibel Yıldırım, 27 Mayıs Cumartesi günü Sorgun’da çeşitli ziyaret ve programlara katıldı. Renkli olduğu kadar samimim diyalogların da yaşandığı ziyarette ilçe halkının Yıldırım’a yoğun ilgisi vardı.
ESNAF VE HALKLA BİR ARAYA GELDİ
Yıldırım ilk olarak Sorgun esnafı ve halkla bir araya geldi. Ziyaretler sırasında Yıldırım’a, Sorgun ilçe başkanı İbrahim Dıvrak ile kadın kolları başkanı Münire Tıraşoğlu eşlik etti.
Sorgun esnafını ziyaret eden Yıldırım, bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
ASKER ANNESİNİN ACISINA
ORTAK OLDU
Yıldırım, İstanbul’da vatani görevini yaparken denize düşerek şehit olan Er Sami Can Yaşar’ın acılı annesine taziye ziyareti gerçekleşti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Sibel Yıldırım, asker annesine baş sağlığı diledi.
KADINLARDAN
COŞKULU
KARŞILAMA
Yıldırım’ın ziyaret programında ilçe kadınlarında coşku ve heyecana sebep oldu.
Yozgat’ın kadın milletvekiline ihtiyaç duyduğunu dile getiren Sorgunlu kadınlar, Yıldırım’ı bağrına bastı.
SORGUN’UN EVLADI SİBEL YILDIRIM
Sorgunlu hemşerilerinden yakın ilgi gören AK Parti milletvekili adayı Sibel Yıldırım, partili/partisiz her kesimden vatandaşın samimi yaklaşımı ile karşılandı.
ZİYARETLER VE
İSTİŞARE
Yıldırım, ziyaret programına Sorgun Belediyesi ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile sürdürdü.
Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz’ü makamında ziyaret eden Yıldırım, daha sonra parti binasında teşkilat mensupları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.