""

Yılmaz: Yozgat’ımız ve ülkemize hizmet için çalışacağız « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 09:57

Yılmaz: Yozgat’ımız ve ülkemize hizmet için çalışacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili aday adayı Süleyman Yılmaz, ülkenin bütünlüğü, milletin birliği ve Yozgat’ın geleceği için çalışacaklarını söyledi.

Yılmaz: Yozgat’ımız ve ülkemize hizmet için çalışacağız
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2018 - 7:00

MHP aday adayı Süleyman Yılmaz, Gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret ederek gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’a gündem ve Yozgat’a ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
MHP’nin ülkenin sigortası güvencesi olduğunu vurgulayan Yılmaz, “MHP, ülkemizin sigortasıdır. Bu yüzdendir ki vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için önce ülkem sonra partim demiştir. Bizim mensubu olduğumuz partimizin çizgisi ve görüşü açık ve nettir. Bunu göremeyen farklı düşünceler üretebilirler. Şuan aday adayıyım diğer aday arkadaşlarımızda hepsi kaliteli ve hizmet sevdalısı kardeşlerimizdir.
Partimiz, düşüncemiz ve görüşümüz belli. Aday arkadaşlarımızın hepsi bilgili ve donanımlı kişiler ve bu açıdan partimizin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bunun olması iyinin daha da iyi olmasını sağlayacaktır. Tabi ki sıralama önemli ama sıralamaya giremedik diye de asla partimize asla bir kırgınlık gibi durum söz konusu olamaz. Aday olamasam dahi aday olacak arkadaşlarla sanki birinci sıra adayı gibi her zaman çalışacağım.” diye konuştu.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı MHP aday adayı Süleyman Yılmaz’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.