""

YOYŞED Derneği gelenekleri yaşatmaya çalışıyor « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 05:29

YOYŞED Derneği gelenekleri yaşatmaya çalışıyor

Yozgat’ta faaliyetini sürdüren Yozgat Yazarlar Şairler ve Derneği (YOYŞED) ilin yöresel kültür ve gelenekleri düzenlediği etkinliklerle yaşatmaya çalışıyor.

YOYŞED Derneği gelenekleri yaşatmaya çalışıyor
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2018 - 7:00

Yozgat’ta faaliyetini sürdüren Yozgat Yazarlar Şairler ve Derneği (YOYŞED) ilin yöresel kültür ve gelenekleri düzenlediği etkinliklerle yaşatmaya çalışıyor. YOYŞED Dernek Başkanı Salim Gülbahçe, yaptığı açıklamada, dernek olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini söyledi.
Gülbahçe, “Dernek olarak yapılan, Şehrimizin unutulmaya yüz tutmuş geleneksel kültürlerinin yaşatılarak ve yaşayarak gelecek nesillere aktarmak ve unutulmamasını sağlamak amacıyla,bu yılda yine “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın” Maddi destekleriyle 13. Geleneksel Uluslararası Bozok Yaylası Kültür Şölenini gerçekleştirdik. Azerbaycan ve Bulgaristan olmak üzere 17 gazetede haber yapıldı.
Bu vesile bizleri bu etkinliklerimizde yalnız bırakmayan Yozgat basınımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.