""

Yozgat Barosu iftarında Şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 00:59

Yozgat Barosu iftarında Şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi

Yozgat Barosu Başkanlığı tarafından düzenlediği iftar yemeğinde Şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.

Yozgat Barosu iftarında Şehit  aileleri ve gaziler bir araya geldi
Son Güncelleme :

14 Haziran 2018 - 7:00

Yozgat Grand Ser Otelde düzenlenen İftar yemeğine Baro Başkanı Mehmet Şimşek, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Nedim Elmalı, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Baro Başkanı Mehmet Şimşek, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, şehit aileleri ile bir arada iftar yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Şimşek, “Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle minnetle anıyoruz. Onlar, bu ülke uğruna, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda ettiler. Şehitlerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin emaneti olan aileleri bizlerin aileleridir ve her zaman başımızın üstünde yerleri vardır. Ayrıca, hukuki ya da her hangi bir konu hakkında yapabilecekleri ne varsa Yozgat Barosu olarak her daim Şehit ailelerimizin yanlarındayız. Bu vesile ile katılımlarından dolayı ailelerimize ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Nedim Elmalı Bey’e teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Konuşmaların ardından çocuklara Baro Başkanlığı tarafından kitap hediye edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.